undesigned.ro
Aleea Postavarul, nr. 4A Bucuresti, Romania 032428
+40755065859

E-mail Marketing

De ce E-mail Marketing?

Această tehnică cunoaște o răspândire tot mai largă, în special pentru companiile care pun un accent tot mai mare pe Marketing Online. Totuși, fie că dețineți o afacere de familie și doriți să trimiteți clientului un cupon personalizat la fiecare aniversare, un Newsletter cu campaniile promoționale sau conduceți o companie multinațională și aveți nevoie să trimiteți în fiecare săptamână informații actualizate , serviciile noastre vă pot ajuta să obtineți rezultatele dorite, fără ca dvs. să fiți nevoit să mai pierdeți timp prețios pentru  companie. Printre motivele principale pentru care tot mai multe companii optează pentru această tehnică de Marketing Online, se regăsesc:

Economisești timp: companiile ce folosesc email marketing, economisesc 60% din timp, pentru promovarea serviciilor/produselor, în comparație cu metodele tradiționale (direct mail sau telemarketing) care tind să fie învechite.
Reduci costurile: E-mail marketingul este unul dintre cele mai puțin costisitor instrumente de marketing.
Grad mare de acoperire: email marketingul este un canal de comunicare ce poate atinge un public extrem de mare, cuprinzând o audiență considerabilă în mediul online.
Ai rezultate cuantificabile: rezultatele campaniilor pot fi evaluate rapid măsurând lead-urile sau vânzările generate.(număr de e-mail-uri deschise, număr de accesari) și având posibilitatea ajustării rapide a strategiei de brand.
Creșterea notorietății brandului: un mesaj coerent și cu un anumit grad de repetitivitate ajută la creșterea notorietății și încrederii publicului în brand-ul tău.