undesigned.ro
Aleea Postavarul, nr. 4A Bucuresti, Romania 032428
+40755065859

Fă-te vizibil pe internet prin opțiuni multiple!

Marketing Online - Promovare site

Dezvoltarea site-ului tău în mediul online

Internetul se poate constitui în cel mai bun aliat pentru afacerea ta, dacă este corect abordat. Pentru o poziționare bună a site-ului în Google este necesar ca acesta să beneficieze în primul rând de o optimizare avansata pentru motoarele de căutare. În cazul în care ai un buget de investiție pentru un profit mai mare, poți opta pentru campanii Google Adwords care îți aduc clienți target-ați pe termen scurt. De asemenea poți opta pentru campanii pe Facebook sau prin intermediul conturilor de socializare care îți garantează creșterea site-ului! Rezultatele campaniilor sunt transparente și măsurabile prin intermediul instrumentelor online și a celor oferite de Google. Garantăm rezultate încă din primele luni.

SEO

SEO – Optimizare pentru motoarele de căutare

SEO se referă la Optimizarea site-ului pentru a fi găsit natural, pe Google. Pe lângă un conținut relevant site-ul tău are nevoie de optimizarea codului care să-l facă ușor de găsit în motoarele de căutare. Această optimizare are efect pe termen lung, chiar și după ce este întreruptă.

Campanii Adwords, Facebook

Campanii Adwords, Facebook

Consideri că site-ul tău este complet și de calitatea, dar nu știi cum să atragi vizitatori? Foarte simplu, cu un buget modic poți opta pentru o reclamă plătită la Google Adwords sau la Facebook. Site-ul tău va apărea din prima zi la căutările clienților tăi, obținând în acest fel conversii pentru afacerea ta.

Mai Mult

Social Media Marketing

Activitatea pe conturile de socializare

Conturile de socializare ale unui site sunt foarte importante. Ele propulsează site-ul într-un timp mult mai scurt în primele poziții pe Google, mai ales dacă aceste conturi reușesc să lege interacțiuni. O părere sinceră a unui client mulțumit îți poate aduce un profit dublu față de o reclamă, în multe cazuri.

Dacă dorești o ofertă personalizată pentru proiectul tău, contactează-ne. Contact

Tu de ce nu ești încă în primele pagini Google?

 

Prin marketing cu raspuns direct se construiesc strategii de dezvoltare online, cu impact in mediul social, bazate pe analize bine documentate ale nevoilor de business, strategii prin care sa fie atins targetul de clienti prin cuvinte cheie sau prin profile psiho-socio-demografice. Toate aceste strategii trebuie sa cuprinda suportul media potrivit, dezvoltat prin tehnologii fiabile: aplicatie pentru mediile sociale, website, blog, portal sau retea sociala. Marketingul online trebuie vazut ca un ansamblu de actiuni avand ca scop atragerea de vizitatori si implicit de clienti.

Web Design → Marketing Online → Site de Succes

Optimizare site
Marketing Online
Succesul Produsului
 

 

Pentru o afacere de succes, calitatea Marketing-ului trebuie sa se situeze intotdeauna deasupra calitatii serviciilor / produselor oferite.