undesigned.ro
Aleea Postavarul, nr. 4A Bucuresti, Romania 032428
+40755065859

Google a anuntat oficial ca renunta la PageRank

Google a anuntat oficial ca nu vor mai fi actualizari ale PageRank-ului. Bineinteles, Google va folosi in continuare aceste date, dar nu vor mai fi vizibile pentru publicul larg.

Compania americana a anuntat vineri (22 apr. 2016) ca blocheaza accesul la instrumentul de masurare folosit pana in acest moment. Datele nu vor mai fi accesibile niciunui operator de date, indiferent de scopul cu care prelucra datele.

Citeşte mai departe: Google a anuntat oficial ca renunta la PageRank

Ce este Google Analytics?

Pe scurt, Google Analytics este un instrument online gratuit ce ofera informatii detaliate cu privire la vizitatorii unui site. Odata finalizata etapa de dezvoltare a site-ului, incluzand aici si procesul de optimizare SEO, urmeaza etapa in care masuram principalii indicatori ai site-ului, in vederea imbunatatirii rezultatelor generate de site.

Citeşte mai departe: Ce este Google Analytics?

Alegerea firmei de web design

Alegerea firmei de Web Design are o importanta majora constituindu-se in modul de functionare a afacerii dvs. in mediul online. Datorita multitudinii de oferte pe care le aveti la o simpla cautare pe Google realizati ca aceasta alegere este intradevar una grea. In articolul ce urmeaza va voi enumera cateva criteriile de selectie ale firmei de Web Design potrivita afacerii pe care o detineti sau doriti sa o dezvoltati:

Citeşte mai departe: Alegerea firmei de web design

eMag.ro - o afacere de succes in mediul online

Curentul plecat din afara, in ceea ce inseamna abundenta gadgeturilor si a aparaturii electronice si electrocasnice a ajuns si in Romania cu ceva timp in urma, dar odata cu acesta a luat amploare un alt concept, de 2-3 ani si anume Magazinul Online. Analizand cifrele observam ca retailer-ii traditionali precum Altex, Flanco, Domo merg pe un trend descendent si incearca sa se adapteze din mers la noile cerinte ale pietei si investesc din ce in ce mai mult in site-urile lor de comert electronic. Batalia se pare ca este castigata de departe de eMag.ro. La o simpla cautare pe internet aflam ca:

Citeşte mai departe: eMag.ro - o afacere de succes in mediul online